Werkwijze

Werkwijze

Het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek kunt u uw verhaal kwijt. Samen bespreken we wat uw klachten zijn en wat u zelf graag wil veranderen in uw leven. Het is belangrijk dat u een klik met mij ervaart. Mocht tijdens het eerste gesprek blijken dat dat niet het geval is, dan zoek ik samen met u naar een andere oplossing.

Uw achtergrond

In de periode tussen het eerste en het tweede gesprek vraag ik u om online een klachtenlijst in te vullen. Tijdens de gesprekken stel ik u ook vragen over uw levensgeschiedenis, en ik vraag of zich ingrijpende gebeurtenissen voor hebben gedaan in uw leven.

Werkwijze

Kortdurend traject

In overleg met u stellen we een behandelplan op. We zoeken naar de behandeling die het beste bij u past. Een kortdurend traject bestaat uit 5 tot 12 gesprekken. Een gesprek duurt 3 kwartier.

Tijdens de behandeling kan eHealth worden ingezet via Praktijkdata. Dat betekent dat er naast de reguliere gesprekken ook gebruik gemaakt wordt van online behandelmogelijkheden. U kunt daarbij denken aan het online uitvoeren van huiswerkopdrachten maar eHealth kan ook ingezet worden om u te informeren over uw psychische aandoening en de behandelmogelijkheden (=psycho-educatie). Er wordt hiervoor voor u een inlog aangemaakt voor Praktijkdata.

Nazorg

Natuurlijk bespreek ik regelmatig of u baat heeft bij de behandeling. Het kan zijn dat u bij beëindiging van het traject nog behoefte heeft aan ondersteuning en/of behandeling. In dat geval bespreken we met u de mogelijkheden.

Klachten

Uiteraard kan het gebeuren dat u ergens minder tevreden over bent, ik hoop dat u mij dat dan laat weten. In een gesprek komen wij er dan samen hopelijk weer uit. Mocht het zo dat u ontevreden blijft dan kunt u terecht bij de klachtenregeling en geschillencommissie van de LVVP. Een kopie van de klachten- en geschillenregeling kunt u hier vinden.

Psychologiepraktijk Karin Woudstra-Brunekreef

Adres: Eindhovenseweg 99, 5663 NC Geldrop
E-mail: info@psychologiepraktijkwoudstrabrunekreef.nl
Telefoon: 06-27871703

Wilt u meer weten?

Ik bied hulp voor volwassenen. Mijn aanpak is kortdurend, efficiënt en gericht op resultaat. Trajecten bestaan uit 5 tot 12 sessies. Ik kijk altijd welke hulp of aanpak het beste bij u past. Op deze website vindt u praktijkinformatie, wie ik ben, en hoe u zich kunt aanmelden.

Schuiven naar boven