Wie ben ik

Wie ben ik?

Wie ben ik

Mijn naam is Karin Woudstra-Brunekreef en ik ben van 2014 tot begin 2022 werkzaam geweest bij een specialistische GGZ-instelling (sGGZ) voor het behandelen van eetstoornissen. Sinds februari 2022 werk ik bij een sGGZ-instelling in het team Trauma & Persoonlijkheid. In 2021 ben ik ook gestart met een praktijk aan huis, waar ik behandelingen aanbied binnen de Basis GGZ. Ik vertel graag iets meer over mijn achtergrond.

Ooit gestart als medisch analiste en later werkzaam geweest als artsenbezoeker, besloot ik in 2010 Psychologie te gaan studeren aan de Open Universiteit. Na het afronden van de master Klinische Psychologie in 2014 ben ik gaan werken als psycholoog.

In 2018 heb ik de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeute VGCt® afgerond. Tijdens de opleiding tot GZ-psycholoog (2019-2021) heb ik de opleiding tot EMDR Europe Practitioner VEN in 2020 voltooid.

Cliënten omschrijven mij doorgaans als een rustige en betrokken psycholoog die snel tot de kern van de problematiek weet door te dringen en cliënten voelen zich gehoord en begrepen.

Zorgvisie

Samenwerking staat voor mij centraal. Samen kijken en puzzelen naar wat voor u helpt voor de klachten of bij de verandering die u wilt bereiken. Dit vraagt een onderzoekende, nieuwsgierige en actieve houding, van mij als behandelaar maar ook van u. Ik maak gebruik van verschillende theorieën/therapieën waarmee ik een behandeling vorm kan geven. Maar een behandeling is altijd maatwerk. Samen geven wij vorm aan de behandeling om een zo optimaal mogelijk behandelresultaat te bereiken.

Klik op mijn LinkedIn profiel wanneer u meer te weten wilt komen over mijn werkervaring en opleidingen.

Karin Woudstra-Brunekreef (BIG 99929095725)
E-mail: info@psychologiepraktijkwoudstrabrunekreef.nl
Telefoon: 06-27871703

EMDR

Wilt u meer weten?

Ik bied hulp voor volwassenen. Mijn aanpak is kortdurend, efficiënt en gericht op resultaat. Trajecten bestaan uit 5 tot 12 sessies. Ik kijk altijd welke hulp of aanpak het beste bij u past. Op deze website vindt u praktijkinformatie, wie ik ben, en hoe u zich kunt aanmelden.

Schuiven naar boven